Курячі котлети одні з найулюбленіших. Вони хоча й вважаються дієтичними, але ж вони смачні. Просто треба знати секрети їх приготування, тоді вони не будуть сухими. Яскравий смак гарантовано, якщо додати до фаршу кілька смачних інгредієнтів, передають Патріоти України.
Так, вершкове масло творить кулінарне чудо з котлетами. Воно надає м’який смак та додає жирність, якої так не вистачає іноді курячому фаршу.
Є два варіанти, що робити. Можна підморозити масло, натерти на тертці та вимішати з фаршем. Другий варіант відрізняється. Треба зліпити котлети, а всередину покласти по квадратику масла.
Додайте до фаршу трохи томатної пасти. Якщо немає, можна сік. Ніжний, соковитий смак котлетам гарантовано та легкий томатний присмак.
Досить рідко можна побачити в рецепті сметану, проте такий лайфхак є. На 500 г фаршу кладуть 100 г сметани. Соковиті та смачні, а ще однорідні за структурою. Такі котлети дуже добре смакують.
Бортпровідники часто стикаються з однією з найпоширеніших проблем на борту літаків - пасажири забувають закривати двері туалету. Це відбувається як під час користування приміщенням, так і після нього, повідомляють досвідчені члени екіпажу, які побажали...
Перше враження можна справити лише один раз. Другого шансу не буде. Але як зробити його по-справжньому незабутнім - на співбесіді, побаченні чи світській зустрічі, передають Патріоти України. Будьте цікавими Люди запам’ятовують тих, хто їм цікавий. Не...