Курячі котлети одні з найулюбленіших. Вони хоча й вважаються дієтичними, але ж вони смачні. Просто треба знати секрети їх приготування, тоді вони не будуть сухими. Яскравий смак гарантовано, якщо додати до фаршу кілька смачних інгредієнтів, передають Патріоти України.
Так, вершкове масло творить кулінарне чудо з котлетами. Воно надає м’який смак та додає жирність, якої так не вистачає іноді курячому фаршу.
Є два варіанти, що робити. Можна підморозити масло, натерти на тертці та вимішати з фаршем. Другий варіант відрізняється. Треба зліпити котлети, а всередину покласти по квадратику масла.
Додайте до фаршу трохи томатної пасти. Якщо немає, можна сік. Ніжний, соковитий смак котлетам гарантовано та легкий томатний присмак.
Досить рідко можна побачити в рецепті сметану, проте такий лайфхак є. На 500 г фаршу кладуть 100 г сметани. Соковиті та смачні, а ще однорідні за структурою. Такі котлети дуже добре смакують.
Українським автовласникам варто негайно перевірити багажник — відтепер відсутність аптечки, вогнегасника чи знака аварійної зупинки може коштувати не лише штрафу, а й водійського посвідчення або навіть арешту. Про це повідомило видання Uamotors, переда...
Поки на гілочках не з'явилося листя, не проводять обрізання слив, вишень, черешень, персика, аличі, мигдалю і абрикоса. Ці плодові дерева можна обрізати лише тоді, коли вони вийшли зі стану спокою. Якщо ж не прислухатися до цієї поради — пошкодите, пер...