
Щоб вдома завжди було щось до чаю - приготуйте домашнє кокосово-сирне печиво. Випікається воно всього 20 хвилин. Тісто максимально просте, а всі компоненти доступні. Печиво може досить довго зберігатись свіжим просто в тарілці на столі, передають Патріоти України.
Ідея приготування домашнього сирно-кокосового печива опублікована на сторінці фудблогерки Уляни з ніком retsepty_dlya_ditey в Instagram. Усі інгредієнти доступні і вони точно знайдуться у вас в холодильнику.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Сир, яйце, манку та масло переминаємо виделкою.
2. Додаємо борошно, розпушувач та стружку змішуємо тісто (яке майже не липне до рук).
3. Розкочуємо тісто на присипаній борошном поверхні 2 см.
4. Вирізаємо кружечки або ж нарізаємо смужки та змащуємо горіховою пастою або фруктовим пюре.
5. Скручуємо та нарізаємо бочечки.
6. Випікаємо 20-25 хвилин за температури 180 градусів.
Довші ночі, коротші дні, сіре небо та холодна погода можуть зробити всіх нас більш втомленими та млявими. Нам може бути важче прокидатися і наше самопочуття в холодну пору року зазвичай погіршується, передають Патріоти України. . Доктор Нікі Кі, спеці...
Наша зачіска може неабияк вплинути на самооцінку. Витончення чи випадіння волосся це звичайний природний процес, однак іноді воно може бути тривожним сигналом. Проте фахівці попереджають: різка втрата волосся може свідчити про наявність прихованих проб...