Щоб вдома завжди було щось до чаю - приготуйте домашнє кокосово-сирне печиво. Випікається воно всього 20 хвилин. Тісто максимально просте, а всі компоненти доступні. Печиво може досить довго зберігатись свіжим просто в тарілці на столі, передають Патріоти України.
Ідея приготування домашнього сирно-кокосового печива опублікована на сторінці фудблогерки Уляни з ніком retsepty_dlya_ditey в Instagram. Усі інгредієнти доступні і вони точно знайдуться у вас в холодильнику.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Сир, яйце, манку та масло переминаємо виделкою.
2. Додаємо борошно, розпушувач та стружку змішуємо тісто (яке майже не липне до рук).
3. Розкочуємо тісто на присипаній борошном поверхні 2 см.
4. Вирізаємо кружечки або ж нарізаємо смужки та змащуємо горіховою пастою або фруктовим пюре.
5. Скручуємо та нарізаємо бочечки.
6. Випікаємо 20-25 хвилин за температури 180 градусів.
Бортпровідники часто стикаються з однією з найпоширеніших проблем на борту літаків - пасажири забувають закривати двері туалету. Це відбувається як під час користування приміщенням, так і після нього, повідомляють досвідчені члени екіпажу, які побажали...
Перше враження можна справити лише один раз. Другого шансу не буде. Але як зробити його по-справжньому незабутнім - на співбесіді, побаченні чи світській зустрічі, передають Патріоти України. Будьте цікавими Люди запам’ятовують тих, хто їм цікавий. Не...