Смачно, корисно й дуже бюджетно: Рецепт буряка по-корейськи

Салат з буряка

Його появою ми зобов’язані моркві по-корейськи, рецепт якої й був пізніше адаптований для приготування буряка. Одразу обирайте солодкий і яскравий буряк, а от кількість перцю та часнику можна підбирати до смаку, виходячи з того, наскільки гострі страви ви любите, пояснює кулінарка Світлана Юрченко.

Інгредієнти:

2 червоних буряки (більші від середнього розміру)

4−5 зубки часнику

50−75 мл соняшникової олії

3 ст. л. оцту 9%

3 ст. л. цукру

сіль — до смаку

10 волоських горіхів

0,5 ч. л. перцю чилі

чорний мелений перець на кінчику ножа

Суміш спецій:

1 ч. л. сушеної петрушки

1 ч. л. чорного духмяного перцю

1 ч. л. гвоздики

2 ч. л. коріандру

Приготування

Буряк натираємо на «корейську тертушку», додаємо подрібнений часник, змелені горіхи, 1 ч. л. суміші приправ, сіль, цукор, оцет, олію, 0,5 ч. л. перцю чилі та мелений чорний перець. Все перемішуємо добре руками та залишаємо на 3−5 годин в прохолодному місці.

Буде дуже смачним! Як замаринувати філе перед запіканням для салатів

п’ятниця, 24 січень 2025, 8:07

Простий рецепт запікання філе для салату, проте в ньому є свій особливий секрет, який полягає у додаванні французької гірчиці, що подарує пікантний присмак, передають Патріоти України. Для приготування нам буде потрібно:. Філе (куряча грудка) – 2 шт.Со...

Пельмені не розпадуться і будуть смачними: Ось що треба додати в каструлю під час відварювання

п’ятниця, 24 січень 2025, 7:50

Пельмені – улюблена страва багатьох, адже вони не тільки смачні, а й швидкі у приготуванні. Але навіть у такій простій справі є свої тонкощі, які допоможуть зробити пельмені ще смачнішими. Щоб вони не розварювалися, а мали ніжне тісто та соковиту начин...